Луиза Григорова е нов човек, Мартин направи нещо невероятно с нея!

Луиза Григорова е нов човек, Мартин направи нещо невероятно с нея!
Гласувайте за статията

Луиза Григорова вече е различна, всички го твърдят!

Няма приятел на Луиза Григорова, който да не е видял нейната промяна. Актрисата вече е тотално различен човек. Няма и помен от момичето, което някога беше с Явор Бахаров.

Луиза Григорова

Луиза Григорова е нов човек

Няма и как да е другояче, защото с какъвто се събереш – такъв ставаш. Тя се събра с Мартин Макариев, който е по-голям от нея, и неслучайно вече е по-зряла и улегнала.

Да, колкото и да е странно, днес Луиза Григорова обича да прекарва ежедневието си спокойно, с книга в ръка. Винаги е обичала да чете, но преди и купонясваше здраво, а вече не е така.

Много са историите, в които актрисата е била забелязвана да обикаля нощните клубове, да се налива с алкохол и да танцува без никакви задръжки. Това беше старото й „аз“, защото промяната у нея е факт.

Тази промяна се дължи главно на факта, че вече е семейна жена. Красавицата не може да си позволи да вилнее по дискотеките, особено след като е омъжена за 40-годишен мъж.

Мартин не си падал много по купоните и направил жена си примерна домакиня. На нея й харесвало да му сготви нещо вечер и двамата да седнат да гледат някой филм. Нещо, което преди не беше присъщо за звездата от „Откраднат живот“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар