Здравко от „Ритон“ шокира с признание: Мразех Катя!

Здравко от „Ритон“ шокира с признание: Мразех Катя!
Гласувайте за статията

Здравко от „Ритон“ невинаги е бил луд по настоящата си половинка!

Любовта на Катя и Здравко от „Ритон“ продължава вече 43 години. Това е твърде дълго време за всяка двойка, но те успяват да запазят хармонията помежду си.

Здравко от Ритон и Катя

Катя и Здравко от „Ритон“ има уникална връзка

Животът ги среща през 1975 г., когато стават състуденти в Консерваторията. Искрата между тях обаче не пламва веднага, а на по-късен етап.

„Аз я мразех. Целият курс я мразехме, защото не беше на бригада, тогава имаше задължителни бригади преди да започнем реалното учене, ходехме по 15 дни на бригада и ние бяхме, там някакви дръвчета почиствахме и на бригадата бяхме всички прилежни студенти, 99% и 1% в нейно лице не дойде не дойде.” – спомня си Здравко Желязков, цитиран от bTV.

За да се запознаят, съдбата се намесва. Той не е бил приет от първия път и така попада в курса на Катя догодина.

Постепенно двамата стават добри приятели, а интимността идва чак в края на първата учебна година. Оттогава са неразделни във всичко.

Разбира се, трудно е да се предположи, че за над 40 години са си били постоянно верни един на друг. Те дори загатнаха, че са си изневерявали в едно интервю за Драго Чая, но все пак това остава завинаги загадка.

Катя и Здравко от „Ритон“ може да нямат деца, но връзката между тях е на много силно ниво. И двамата определено са намерили своя спътник в живота.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар