Поли Генова понася тежко случилото се в „Гласът на България“: Вече седмица не е на себе си!

Поли Генова понася тежко случилото се в „Гласът на България“: Вече седмица не е на себе си!
4 (80%) 1 vote

Поли Генова се чувства ужасно и това се отразява на визията й!

Певицата Поли Генова изживява много тежко случилото се в „Гласът на България“ преди една седмица. Тогава тя изгуби на финалната права от Иван Лечев за втора поредна година.

Поли Генова

Поли Генова е в лошо емоционално състояние

Всъщност обаче блондинката изживява по-тежко най-вероятно гафа, който направи във финала. Тогава тя обърка Николай Арабаджиев с Тончо Русев, а това разпали един милион критики и упреци към нея.

Поли се извини в мрежата, но това не изми огромния срам, който обра. Да сбъркаш автора на емблематична българска песен като „Остани“ на Паша Христова, при положение че това ти е професията…

За лошото настроение на певицата свидетелства и нейният външен вид. Наскоро тя е била уловена от папараци на „Уикенд“ в „Гоце Делчев“ да се разхожда с раздърпани дрехи и без грим.

Случайни минувачи разкриват, че едва са я познали. Не приличала на себе си и нямала нищо общо с образа, който представяше в ефира на Би Ти Ви.

Всичко това провокира въпроса дали само случилото се в „Гласът на България“ тормози певицата или има и нещо друго. Възможно е и в личен аспект да е нещастна.

Поли Генова е обвързана с филипинец, но двамата не живеят заедно, дори рядко се виждат. Има вероятност точно това да мъчи звездата от „Евровизия“, а и защо да се поддържа, ако няма за кого?!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Поли Генова понася тежко случилото се в „Гласът на България“: Вече седмица не е на себе си!”

  1. Еми

    юни 11. 2018

    Не вярвам да я поканят някъде повече.

  2. Гошо

    юни 11. 2018

    Голяма излагация.Ужас.

Добавете коментар