Кошмар за Радо Шишарката: Певецът затъва с всеки изминал ден, а шеф Манчев го довърши!

Кошмар за Радо Шишарката: Певецът затъва с всеки изминал ден, а шеф Манчев го довърши!
Гласувайте за статията

Радо Шишарката се намира в ужасно финансово положение!

Емблекатичният чалгаджия Радослав Петров, известен повече като Радо Шишарката, е затънал до уши в кредити и всякакви дългове. Бизнесът му никак не върви и е пред пълен крах, пише в. „Уикенд“.

Радо Шишарката

Радо Шишарката едва преживява

Семейната му кръчма в столичния квартал „Левски Г“ вече едва преживявала. Печалбата ставала все по-ниска, а на всичкото отгоре певецът подозирал персонала си в кражби.

Той имал множество кредити към банки и заеми от приятели, които вече не можел да връща. Ето защо измислил друг начин да се сдобие с лесни пари.

Радо Шишарката пуснал в продажба оборудването си от кръчмата. В няколко сайта за стока втора употреба присъстват фритюрниците му, скарата, хладилниците, газовата инсталация и вентилационната шапка.

Интернет обаче е залят от подобни неща и засега не се очаква да ги продаде много бързо. Цената на всичко, която е поставил, е 18 000 лв.

Съпругата му Силвия допълнително влошавала ситуацията. Тя била много наивна и хич я нямало в бизнес отношенията. Редовно я прецаквали различни доставчици и други клиенти, а тя нищо не правела по въпроса.

Радо Шишарката прибегнал, като последен и отчаян ход, до услугите на шеф Манчев. Той кандидатствал за предаването „Кошмари в кухнята“, където се помага именно на закъсали заведения да изплуват отново, но и там бил отрязан.

Животът на култовия певец не се развива много добре в последно време. Преди 2 години едва не умря след инсулт, а сега е пред фалит.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Кошмар за Радо Шишарката: Певецът затъва с всеки изминал ден, а шеф Манчев го довърши!”

  1. Xristina Ilieva

    юни 11. 2018

    Jalko,straxoten pevetc i choven!

Добавете коментар