Слави Трифонов разкри „тайните“ на Ку-ку бенд! (още подробности)

0

Слави Трифонов разкрива любопитни факти от живота му с Ку-ку бенд през годините!

Шоумен номер едно Слави Трифонов повдигна завесата над живота и работата си с музикантите от Ку-ку бенд през годините. За първи път ще имаме възможността да се докоснем до бенда и да надникнем зад кулисите на „Шоуто на Слави“. Така, както никога досега.

Слави Трифонов
Слави Трифонов и Ку-ку бенд разкриват живота си заедно в книгата на Иво Сиромахов

Това става с новата книга на Иво Сиромахов, която излезе на пазара преди броени дни. И в която Слави Трифонов и музикантите от бенда разказват много лични и интересни преживявания.

„Ку-ку бенд съществува благодарение на шоуто. Има възможността всеки ден да свири професионално и то по телевизията. Работи на най-добрите музикални инструменти, които съществуват в света, изключително сработена група – в продължение на 25 години.

Така че тя е един изключително добър механизъм, който работи като швейцарски часовник. Защо да не съществува? Логично е да съществува. Защото има потребление, хората я харесват.

Ако не беше така, щяха ли да дойдат 70 000 души да ни гледат и то след толкова години? И основната част от тия 70 000 души са млади хора. Те не са на нашата възраст.

Като ги погледнеш тия хора, първото нещо, което разбираш, е че това има смисъл, и второто нещо, което разбираш, е отговорността. Има хора, които слушат за яката дупара, която иска някой да я бара, а има и хора, които слушат текстовете на Ивайло Вълчев.

Ку-ку бенд съществува, защото съществува нейната публика. Щеше ли да съществува, ако беше изнасилено и насила караш хората да слушат?“
Тези мои размисли са част от книгата „Ку-ку бенд: Ад и рай“, изготвена от моя колега Иво Сиромахов.

Книгата е в книжарниците от вчера и тя разказва историята на групата с думите и през погледа на самите музиканти. От уебсайта на издателите от „Егмонт“ пък може да си поръчате лимитирано издание на книгата, което включва и специален диск с подбрани лайв изпълнения на някои от най-емблематичните песни на „Ку-ку бенд“, съобщи лично Слави Трифонов в мрежата.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.