Мариела Нордел: Луна е тежка лъжкиня със сериозна диагноза! (още подробности)

Мариела Нордел: Луна е тежка лъжкиня със сериозна диагноза! (още подробности)
Гласувайте за статията

Мариела Нордел изригна в мрежата и подобаващо нахрани Луна!

Победителката в „Черешката на тортата“ Мариела Нордел не се сдържа и изригна в мрежата с истината за врагинята си Луна. Потресена от поведението и брътвежите на певицата, Мариела Нордел реши да изясни ситуацията около участието й във формата.

Мариела Нордел

Мариела Нордел направи Луна на бъз и коприва

И особено около последната вечер в „Черешката“, когато участниците отидоха до ресторанта на шеф Петров с линейка. Станала свидетел на унижението, Луна бързо заяви, че тя е инициаторът на тази идея. Е да, ама не! Ето какво разкри Мариела Нордел.

„Изживяващата се като Президент, освен, че показа, че има сериозна диагноза, тази вечер доказа и че е тежка ЛЪЖКИНЯ!

Пред цяла България нагло излъга, че съм й била искала пари и че тя била поръчала линейката…. Може да е поръчала, ама друга – тая, дето дежури пред един от многото й апартаменти.

Аз лично се обадих на Зам Кмета на Община София и помолих за съдействие. Госпожата беше много любезна и ме свърза с доцент д-р Димитров от УМБАЛ, който веднага откликна на молбата ми, предвид спешната ситуация!

Психиатър Румяна Динолова от клиниката на 4-ти километър, пък ни помогна с екипировката – докторските престилки и другия психиатрически антураж. Това може да бъде потвърдено, както от изброените лица, така и от всички, които бяхме замесени и работехме тази седмица заедно.

Единствено въобразяващата си, че е Президент, до последната минута не беше в час какво се случва. Явно много се е засегнала и обидила, щом си позволи пред целия народ да изрече такава нагла лъжа, която е толкова лесно оборима…

Благодаря на целия екип, който мъжки се справи и изтърпя, както и на тримата ми колеги – прекрасния Иво Колев, чаровната Деси Павлова и любимия на всички Даниел Петканов! Благодаря и на Шеф Манчев за оценката, която ми даде! Беше удоволствие да работя с вас!“, написа Мариела Нордел.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар