Желязната Саня Армутлиева се разплака като малко дете! (още подробности)

Желязната Саня Армутлиева се разплака като малко дете! (още подробности)
Гласувайте за статията

Саня Армутлиева се разрева на представянето на новия албум на Любо Киров!

Желязната лейди Саня Армутлиева пусна сълзи и то без да ги крие. Това чудо се случи по време на презентацията на новия албум на Любо Киров в столичен клуб.

Саня Армутлиева

Саня Армутлиева плака като дете заради Любо Киров

Армутлиева е издател на албума, а сред множеството гости се откроиха Маги Халваджиян, Димитър Рачков, Графа, Мария Илиева, Камен Воденичаров, Нели Рангелова, Ники Кънчев и много други.

„Специална е тази вечер, защото ще е заредена с емоции. Самата аз се просълзих, когато за първи път гледах клипа на пилотния сингъл “Още от теб”. Историята на този албум ще разкаже самият Любо, но за мен това е история за вдъхновението и за честността.

Много обич и сърце вложихме в този проект и ние с екипа ми, и музикантите, авторите на клипа, и всички, които се докоснаха до Любо, a това е вълшебно“, заяви Саня Армутлиева и дори не се опита да скрие вълнението и сълзите си.

Колкото до самия Любо Киров, то певецът беше на върха на щастието си по време на цялото представяне в клуба.

„Направихме неща в този албум, които ме накараха да се чувствам като 20-годишен младеж и затова го кръстихме “Както преди”. Това не означава стари песни, изпълнени наново, а представя младежкия ентусиазъм, с който работихме всички.

Минаха доста години, в които се доказа, че ако някой обича да прави нещата честно, така, както смята за правилно, той ще остане във времето“, сподели звездата на вечерта Любо Киров.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар