Валентин Кулагин за Нора Недкова: Маймуняк с член! (виж как я размаза)

Валентин Кулагин за Нора Недкова: Маймуняк с член! (виж как я размаза)
Гласувайте за статията

Валентин Кулагин изригна след разпространения запис на скандала с Нора Недкова!

Гримьорът Валентин Кулагин отново е връх в жълтите медии. Преди броени дни интернет гръмна с разпространения таен запис от скандала между него и Нора Недкова в „Черешката на тортата“.

Кулагин

Валентин Кулагин направо размаза Нора Недкова

Както са разбра, аудиото е било записано и пуснато от Люси Иларионов, когото устатият Кулагин също не пропусна да захапе. Основната част от нападките му са насочени към Нора Недкова, която със сигурност отново е в истерия и то неконтролируема:

„Видях, че е излезнал записа на цялата караница между мен и Нора Недкова… Срам ме е, че ще чуете този маймуняк с член, как крещи и врещи, но поне накрая ще научите цялата истина! Разбира се, че никой не ме е бил.

Бухала беше толкова унижена в ефир, че от срам успя да измисли само това, че ме е пребила. Благодаря и на много заетия Люси Иларионов, който разпространява тези записи. Всички знаем, че хобито му е да се занимава с интриги и чужди истории.

Не случайно една друга плеймейтка го осъди. Добре че си имам по-значими занимания и не ми е останало време да ги разходя заедно с пигмея Норка из съдилищата.

Нямам и желание да се занимавам с тези джоукове. Супер скучни са. Не могат да ми поддържат нито играта, нито темпото. Бяха пълнежа, на моята торта с черешка“, изригна Валентин Кулагин по темата, която от дни е номер едно в мрежата.

А после явно си е направил труда да провери в колко точно издания фигурира името му. И да заключи, че по-велик от него няма.

„Когато аз играя – мачът свършва бързо. Над 15 сайта и 4 печатни издания са гръмнали по повод записа от скандала между мен и Норка-плеймейта. Рекорда по рейтинг все още е мой и единственият, който ще го подобри някога, мога да бъда само аз“, репчи се гримьорът.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар