Луна: Ролите бяха изиграни, благодаря на Нова телевизия! (ето какво още разкри)

Луна: Ролите бяха изиграни, благодаря на Нова телевизия! (ето какво още разкри)
Гласувайте за статията

Луна хвърли зрителите на Нова телевизия в съмнение, роля ли е било всичко?!

Скандалната Луна за пореден път накара милиони зрители да седят заковани пред телевизорите. През цялата изминала седмица „Черешката на тортата“ отчете рекорден рейтинг и то точно заради сблъсъка на певицата и Мариела Нордел във формата.

Луна

Луна хвърли доста съмнения относно това дали всичко е било нагласено и режисирано

Или по-скоро сблъсъка на Луна и всички останали, тъй като певицата беше във вихъра си и успя да докара до лудост дори спокойния и слънчев Даниел Петканов.

Дали всичко това не е било добре режиран сценарий и роля обаче?! Това се питат зрителите днес, когато Лунчето излезе с неочакван пост в мрежата. Луда ли е тя наистина или просто успешно влиза в единствения образ, който й се получава.

„Благодаря на Нова Телевизия! Ролите са изиграни. Успешно или не, вие преценете. Благодарение на Нова проектът „Луна-Президент“ е реализиран напълно. Всички се забавлявахме и добрият резултат е факт!

Благодаря на екипа за професионализма и за това, че се постара да се чувствам максимално комфортно, за да се раздам за аудиторията, която е умна и неманипулируема и прозря посланията ми!

Благодаря на всички! Забавлявайте се повече! Пожелавам ви прекрасно лято и не забравяйте, че ви обичам! Ваша Луна!“, написа в страницата си в социалната мрежа изпълнителката на „Бягайте крачета“.

Коментарите и мненията си остават за вас. Ние отдавна сме си направили изводите, но не ангажираме никого с виждането си за нещата. А и, както се казва – ще почакаме и ще видим кога отново ще се насладим на ексцесиите на „президента“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар