Емануела оплю бившия си Митко Динев пред Гала! (ето как го насоли)

Емануела оплю бившия си Митко Динев пред Гала! (ето как го насоли)
Гласувайте за статията

Емануела за пореден път показа, че не си оставя магарето в калта!

Поп фолк дивата Емануела разказа играта на бившия си Митко Динев за пореден път. Днес обаче тя го направи директно в национален ефир, по време на гостуването си в предаването на Гала.

Емануела

Емануела насоли хубавичко Митко Динев в национален ефир

Зеленооката хубавица разкри колко е щастлива с новия си годеник Мартин и колко се радва от факта, че малкият й син от Динев го приема за истински баща. Радвал му се много повече, отколкото на биологичния си родител.

Емануела не пропусна да разясни за енти път как Митко Динев е всичко друго, но не и добър баща за Мити. И как не само не обръщал внимание на детето, но и често го излагал на реални опасности, касаещи здравето и живота му.

„Хора с моя характер не могат да виреят в това семейство. Бях му изпратила всички изследвания на Мити, защото той има непоносимост към мляко и яйца.

Детето се прибра с проблеми с корема, но Димитър дойде и се погрижи за него. Преди време семейството му пускаше слухове, че не се грижа добре за него, но при тях важи поговорката „Г*за си с рози окичи, на***ното да не личи“.

Какво като си генетичен баща? Някой трябва да отгледа това дете, а не да унижава майка му. Но кой, както разбира понятието родител и колкото му достига сивото вещество“, изригна Емануела в ефира на „На кафе“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Емануела оплю бившия си Митко Динев пред Гала! (ето как го насоли)”

  1. Галя

    юни 11. 2018

    а на нея къде й беше сивото вещество , че да се жени за него ???

Добавете коментар