Емил Кошлуков попиля мързеливците: Ето как ги „нахрани” в мрежата!

Емил Кошлуков попиля мързеливците: Ето как ги „нахрани” в мрежата!
Гласувайте за статията

Емил Кошлуков реши да „нахрани” не обичащите труда наши сънародници!

Програмният директор на БНТ Емил Кошлуков не остана мирен още от началото на седмицата. Бившият депутат пак показа острия си език и не остави на мира „тъпанарите” и „мързеливците”, както сам ги нарече.

Емил Кошлуков

Емил Кошлуков попиля мързеливците

Коментарите му в мрежата получиха безброй аплодисменти. Харесват се или не, но мнозина одобриха казаното от Емил Кошлуков. Ето с какво изригна той в социалната мрежа:

„Попитали един мъдрец: – Какви са правилата на успеха? Мъдрецът погалил своята бяла брада, усмихнал се и рекъл – Три са правилата:

1. Вярвай в себе си.

2. Следвай мечтите си.

3. Довери се на инстинкта си.

– А ще постигнем ли успех, ако ги следваме? – пак попитали мъдреца. Той отвърнал:

– По никакъв начин. Абсолютно нищо няма да постигнете, но пък ще имате чудесно извинение за мързела си и нежеланието да учите и да се развивате.“

Можех да ви кажа, че това е от Хорхе Букай или Паулу Коелю, обаче искам да съм честен с вас и признавам, че просто се гъбаркам с ведрите тъпанари наоколо“, изгъбарка се Емил Кошлуков.

Дали мнозина ще се припознаят в казаното от Емил Кошлуков или не, това си е тяхна преценка. Но определено казаното от него има смисъл, защото наистина разкрива „тъмната страна” на някои от нашите сънародници.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар