96-годишната Стоянка Мутафова сложи всички в „малкия си джоб”? (Остави ни без думи)

96-годишната Стоянка Мутафова сложи всички в „малкия си джоб”? (Остави ни без думи)
Гласувайте за статията

Стоянка Мутафова остави всички без думи!

Примата на българския театър Стоянка Мутафова сложи всички в „малкия си джоб”. Дори и на тази преклонна възраст царицата на комедията доказа, че за суетата възраст няма. Защото голямата актриса се възползва от всички предлагани екстри в моден салон за красота.

Стоянка Мутафова се грижи много за външния си вид

Въпреки годините Стоянка Мутафова не спира да се глези и обича да полага грижи за добрия си външен вид.

Суетната актриса се поглезила с най-новите модни линии за сезона в любимия си салон за красота. Първото нещо, което поискала било да й направят маникюр, като й сложат гел лак. Той се изпичал на ултравиолетова светлина и траел три седмици.

Легендата си направила и педикюр по същия способ. Предпочитала по-светлите и ярки цветове, в синхрон с модните тенденции за това лято.

Веднага след това звездата се прехвърлила във фризьорския салон. От години комедийната актриса искала една и съща прическа-да й подстрижат връхчетата и да й направят студено къдрене.

Колкото й да се мъчели обаче коафьорките не успявали да склонят Стоянка Мутафова да си боядиса косата. Тя била горда, че до 90-та си годишна нямала нито един бял косъм.

Паралелно с разкрасяването на Мутафова се грижат за външния вид и на дъщеря й Муки. Мария Грубешлиева била страстна почитателка на козметичните процедури. Близки до двете твърдят, че Муки хвърляла по хилядарка всеки месец за перфектен външен вид.

Именно тя настоявала и майка й да се възползва от иновациите в козметиката. Муки била причината вече втора година Стоянка Мутафова да си опъва бръчките с ботокс.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар