Нова драма в звездното семейство: Пак зарязаха сестрата на Димитър Цонев?

Нова драма в звездното семейство: Пак зарязаха сестрата на Димитър Цонев?
Гласувайте за статията

Сестрата на Димитър Цонев е оставена да се оправя сама

Сестрата на покойния журналист Димитър Цонев ще разчита изцяло на себе си. Защото майка й Анахид Тачева се прибира в Америка. Легендарната ни говорителка най-после оставила дъщеря си Теодора Цонева да се справя сама с живота.

Анахид Тачева изостави дъщеря си

Половин година бившата съпруга на ѝ Коста Цонев се грижеше за психически лабилната си дъщеря. Припомняме, че миналата година тя опита да се самоубие с хапчета.

Заради раздаване на наградите, в памет на покойния й син Димитър Цонев, у нас пристигнала и другата й дъщеря, при която Тачева живее в Америка. Целта на посещението било да уважи събитието и паметта на брат си, но и да прибере майка си.

В САЩ Анахид Тачева се грижела за децата на щерка си, а дългото й отсъствие променило плановете на семейството.

Дъщеря й била омъжена за богатия грък Аристотел. Хазартният бос въртял успешно седем казина, разположени в най-скъпия квартал на Ню Йорк-Манхатън. Той притежавал и десетки недвижими имоти. За финансовите дела в кантората си разчитал почти изцяло на щерката на Анахид Тачева.

Дъщерята на бившата говорителка имала и собствена фирма за продукти за избелване на зъби, която въртяла онлайн. Тя била също много заета, а грижите на внуците била поета изцяло от майката на Митко Цонев.

Последната година тя била разкъсана между двете си дъщери. Но след като Теодора Цонева се почувствала по-добре, тя си стегнала багажа и заминала за Америка. Сестрата на Димитър Цонев обаче трябвало още дълго да пие силните психотропни лекарства. Но това не й пречело да работи и да се издържа сама.

След като се провали в „Гласът на България” по Би Ти Ви, тя започнала да преподава италиански език на малки деца.Дъщерята на Анахид Тачева се надявала продуцентите на музика да я забележат. Защото мечтаела да се занимава повече с изкуство, отколкото с преподаване

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар