Ели Гигова посърна: Поиска да се пробва като актриса, но й посочиха вратата! (още подробности)

Ели Гигова посърна: Поиска да се пробва като актриса, но й посочиха вратата! (още подробности)
Гласувайте за статията

Ели Гигова не успя да се уреди като актриса, въпреки парите и връзките си!

Милионерската наследница Ели Гигова е увесила нос и е посърнала. А причината за това е фактът, че красавицата беше порязана в опитите си да стане актриса.

Ели Гигова

Ели Гигова мечтае да бъде актриса, ама надали

Оказа се, че щерката на олигарха Николай Гигов се е явила на кастинг за участие в американски фирм в Щатите. Там обаче я видели, чули и… не я одобрили. Това си е удар за Ели Гигова, която отдавна е споделяла, че мечтата й е да бъде актриса.

„Във Франция ме приеха, както актьорско майсторство, така и журналистика. След сериозен разговор с родителите ми записах журналистика. Майка ми също има актьорски талант, но баща ми е по-скоро против тези мои желания.

Той настояваше да се запиша и да уча нещо „сериозно“, с което ще мога да имам стабилна кариера след време. Послушах го, защото смятам, че ако носиш таланта в себе си, то можеш да успееш и без да си получил диплома за това“, призна преди време Ели Гигова.

Всъщност милионерската щерка е участвала с малки епизодични роли в няколко продукции от Франция. А у нас получи незначителна роля в сериала „Фамилията“.

С това обаче мераците й приключиха, а по всичко личи, че надали ще успее да се превърне в нашенската втора Невена Коканова, камо ли в Мерил Стрийп.

„Че за какво й е да се напъва толкова?! С парите на баща си може цял живот да си вее байрака и да има всичко, което си поиска. Ама то си е така – амбицията и стремежите да се докажеш сам, са много силно нещо“, коментират потребители по форумите.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар