Ти да видиш: Бориса Тютюнджиева се превърна в кулинарен гуру! (готви чудесии за стиснатото си гадже)

Ти да видиш: Бориса Тютюнджиева се превърна в кулинарен гуру! (готви чудесии за стиснатото си гадже)
Гласувайте за статията

Бориса Тютюнджиева стана майстор на черпака като няма кой да я води на ресторант!

Моделката и бившо гадже на Андрей Арнаудов – Бориса Тютюнджиева се е променила коренно. От известно време насам красавицата шашка всички с кулинарните си умения.

Бориса Тютюнджиева

Бориса Тютюнджиева се е научила да върти черпака като мастършеф

Бориса е започнала да се задържа все повече време пред печката в кухнята. И да готви истински чудесии за новия си приятел. Който, както отдавна се разбра, е прочут със скъперничеството си.

Наскоро Бориса Тютюнджиева смая потребителите в мрежата с приготвено лично от нея „лепкаво пиле с ананас“. Така се казва екзотичната рецепта, а е видно, че Бо я е приготвила с огромен мерак.

Дали Бориса ще се превърне в мастършеф не е ясно, но определено хубавицата е спряла да ходи толкова често по ресторанти. Заради стиснатия нрав на половинката си, тя е принудена да организира кротки и романтични вечери у дома.

Харесвала го и го обичала обаче, защото въпросният мистериозен мъж й показвал своето уважение като към дама и се вслушвал в нея. За Бориса е от огромно значение да се чувства равноправна на мъжа и оценена по акъл и достойнство. Нещо, което гаджето й давало на сто процента.

„Е да, не я води на островите като Андрей Арнаудов навремето и не й купува парцалки от Милано и Париж, но пък не всичко е пари в този живот. Бо е повече мъжко момиче и изобщо не прилича на лигли от рода на Николета или Моника“, коментират близки до нея източници.

Дали това мислене на Тютюнджиева ще продължи още дълго, или в крайна сметка ще й домилее за плажовете на Бали и Доминикана, предстои да разберем тепърва. А дотогава браво за таланта й с черпака!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар