Мегз ще бъде водеща, но и героиня в новото телевизионно риалити!Дизайнерката Мегз

удари рекорден хонорар от Нова телевизия. Миглена Каканашева прибира цели 300 бона за това, че ще бъде водеща, но и участник във формата "Кралицата на инстаграм". [caption id="attachment_408169" align="alignright" width="240"]Мегз Мегз ще бъде водеща и участник за 300 бона[/caption] Самата тя обясни подробно какво ще представлява това предаване, в което пет обикновени и никому непознати момичета ще се борят за приза "Кралицата на Инстаграм". Ето какво разкри Мегз: "Сега искам да ви разкажа малко повече за това какво е това риалити за мен. Извън блясъка, извън лъскавите фотосесии и скъпия живот... Бях на 22 когато участвах преди 5 години в “Къртицата”, идвах от провинцията - малкото градче Раковски. И бях убедена, че ще стана едно от най-популярните лица в тази страната. Шиех си рокли в малкото ми цехче - тогава в постройка до вкъщи и си мечтаех всяко момиче да знае и да носи дрехите ми. И днес това е факт. “Кралицата на инстаграм” е историята на топ дизайнерката МЕГЗ, Ангелите на МЕГЗ и 5 обикновени момичета, които ще минат през редица изпитания, за да вземат короната. Но “Кралицата на инстаграм” е и моята лична история.

Приказката за 22 годишната Миглена Каканашева явила се на общ кастинг за риалити преди 5 години, която днес е МЕГЗ. Тази успялата, която познавате вие - с два от най-популярните модни бранда в страната, които реализират хиляди продажби всеки ден.

Тази с наградите “Златна Игла”, “Най-влиятелна риалити личност”, “Инфлуенсър на годината”. “Кралицата на инстаграм” е историята на всяко обикновено момиче, мечтаещо света да научи за него и таланта му. Аз и повечето топ популярни лица в страната в момента сме стартирали точно така - от нищото. Само с обикновен кастинг, амбицията, качествата, външността и емоциите си. “Кралицата на инстаграм” може да бъде и твоята история. Нещо много важно - ще бъда безкомпромистна с момичетата. За пръв път ще видите на екран не емоцията зад човекът Меги, а онази амбициозна до болка перфекционистка, която създаде МЕГЗ. Искам да науча тези момичета на работа и да покажа на всички вас, че пътят към парите, лъскавия живот и това да си едно от популярните лица у нас, не е секс за пари или връзки. С труд, хъс и амбиция утре и вие може да бъдете едно от най-влиятелните лица в България и да вдъхновявате хиляди, давайки им доказателство всеки ден, че могат да успеят тук и сега, в България. Благодаря на продуцентите от Нова Телевизия, които повярваха в мен, момичетата и този проект", написа Мегз в мрежата.