Валентин Кулагин пак се изгаври: Този път взе на мушка Джулиана Гани! (още подробности)

Валентин Кулагин пак се изгаври: Този път взе на мушка Джулиана Гани! (още подробности)
Гласувайте за статията

Валентин Кулагин не пропуска да посече някого, за да блесне той!

Скандалният гримьор Валентин Кулагин сън не спи ако не се заяде с някого. Този път на прицела му застана силиконката Джулиана Гани и участието й в „Черешката на тортата“.

Кулагин

Валентин Кулагин сипе жлъч и сарказъм и към Джулиана Гани

Явно Кулагин е фен на предаването и има достатъчно свободно време вечер, за да го следи. Снощното представяне на Малката Джулка във формата го накара отново да излее жлъчта си. Ето как я подреди:

„Те й викат много хубав дом имаш, а то печката навряна в секцията. Абсорбатор – цък, контакта на тавана, а от вратата като влезеш, удряш хладилника… Иначе турила картините. Цени изкуството.

И от най-скучното предаване и скучни хора, мога да направя рейтинг. Стига само да кажа 2 изречения“, разпали се Валентин Кулагин в профила си преди часове. А негова поддръжничка се изкефи на макс като не остана по-назад в присмеха си.

„Тази НЕ готви по принцип. Няма как печката да е в средата на хола и да няма абсорбатор, хахаха. Знаеш ли след седмица, че ще падне тавана аххахаха. И това прилича на вФтина ергенска квартира“, моментално отвърна неговата фенка с неистово желание уж да закове Джулиана Гани. Само дето не й се получи много, много.

За късмет на силиконовата, но пък непринудена и дружелюбна Джулка, се намериха и смелчаци, които отвърнаха подобаващо на Кулагин в личния му профил.

„Стига сте подигравали хората. Важното е, че момичето се постара, прояви уважение към гостите си. Не всеки има перфектен вкус и изискани маниери, но когато уважава и цени си струва да похвалим човека.

Поне е човечна. Готви или не, аз мога да кажа че от това което видях, мъжа и няма да остане гладен“, затапи го неизвестна дама. На което гримьорът не успя да отговори, каквото и да било.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар