Патриция Кирилова пропищя от наглец в мрежата: Виж как я обижда от дни! (още подробности)

0

Патриция Кирилова се закани да издири простака и да го съди!

Журналистката Патриция Кирилова пропищя от атаката на непознат за нея мъж в мрежата. Въпросният издирил профила й във Фейсбук и започнал да я напада и да ръси обиди ката ден. Без Кирилова да го е провокирала по някакъв начин.

Патриция Кирилова
Патриция Кирилова изрева от нахалник в мрежата

„Скъпи приятели! Никога не съм допускала, че ще пиша нещо подобно, но вече ….. повече от седмица се чувствам твърде подтисната и огорчена.
Някой си Александър Стефанов си позволи наглостта да ме обиди публично на моята стена във фейсбук.

В първия момент не обърнах внимание на злобните му коментари, но много скоро след това се замислих.

Колкото повече мислих, толкова повече се ядосвах и тормозех… Той се правеше на голям тарикат, а когато мои познати го потърсиха по телефона, веднага се покри…

В името на справедливостта и истината съм предприела нужните мерки, за да може всеки един злосторник да си получи заслуженото!

Много е лесно да плюеш другия, скрит анонимен зад клавиатурата. И на това ще сложим край! Вербалната агресия и то на напомпани батковци срещу жени показва, че живеем в сбъркан свят, заобиколени от хора без ценностна система и изградени качества“, изригна Патриция Кирилова срещу наглеца.

Със сигурност тя ще изпълни обещанието си и ще вземе мерки срещу наглеца, който я обижда на шушумига, злобарка и комплексарка. Разбира се, Патриция Кирилова не е единствената, която търпи подобно отношение в мрежата.

Докато повечето хора се задоволяват с това просто да блокират нещастника обаче, журналистката е убедена, че срещу подобен род хора трябва да се отвръща смело, а не с бягство.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.