Мариела Нордел с шокиращо разкритие за кончината на Антъни Бурдейн! (още подробности)

Мариела Нордел с шокиращо разкритие за кончината на Антъни Бурдейн! (още подробности)
Гласувайте за статията

Мариела Нордел хвърли същинска бомба с разкритие за Бурдейн!

Кулинарката и победителка в „Черешката на тортата“ Мариела Нордел разтърси мрежата с разкритие за смъртта на известния Антъни Бурдейн. Преди дни беше съобщено, че световният кулинарен гуру се е самоубил в хотела си.

Мариела Нордел

Мариела Нордел с шокиращо разкритие за Антъни Бурдейн

Според последните новини, които Мариела Нордел е прочела в чуждестранни сайтове обаче, това изобщо не е така. Има вероятност Бурдейн да е убит и то от хора от обкръжението на клана Клинтън.

„Тръгнаха слухове, че самоубийството на Антъни Бурдейн не е самоубийство. Известният телевизионер е разкрил голяма общност от педофили, свързани с Хилари Клинтън и се е гласял следващата седмица да ги осветли в медиите.

Оказва се, че всеки, дръзнал да повдигне завесата на фондацията Клинтънови, се е самоубивал – секретарката на организацията, близки сътрудници и много други…“, хвърли бомбата Мариела Нордел.

Постът й предизвика небивал интерес и моментално се появиха най-различни коментари по темата. Някои се съмняват и смятат, че това е поредната конспирация, но други са далеч по-логично мислещи.

„Мариелче, здрасти мила. Преди време по руската теллевзия имаше цяло предаване на тази тема. Оказва се, че всеки, разкрил нещо за Клинтънови умира по различни начини – отровен, прегазен от кола, бутнат от висок етаж! Всички умират!“, наля масло в огъня Димитър Гьошев.

Самата Мариела Нордел е повече от сигурна, че самоубийството на Бурдейн е поредният кьорфишек, с който замазват очите на трезвомислещите хора.

„Той има малко дете. Съвсем не ми се вярва родител на малко дете да се самоубие. Още повече, че до 45-та му годишнина животът му е бил много труден. Не се е самоубил тогава, та сега, когато има пари, работа, известен е…. хич не се връзва“, продължи да коментира Нордел.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар