Доживяхме: Наталия Кобилкина дава съвети как да забогатеем! (И то без пари)

Доживяхме: Наталия Кобилкина дава съвети как да забогатеем! (И то без пари)
Гласувайте за статията

Наталия Кобилкина даде безценни съвети, но без пари!

Напористата сексоложка Наталия Кобилкина реши да отпусне бонус на последователите си. Рускинята посъветва как да напълним джобовете с пари и да се чувстваме щастливи.

Наталия Кобилкина

Наталия Кобилкина даде съвети без пари

Кобилкина даде съвети как да станем богаташи и да се отдадем на безгрижен и мечтан живот. Ето нейните „златни” препоръки:

„НАПИШИ СВОИТЕ 10 АСОЦИАЦИИ НА ТЕМА ПАРИ: КАКВО ОЗНАЧАВАТ ТЕ ЗА ТЕБ

Например, за мен парите са: свобода, красота, пътувания, творчество, време за душата, време със семейството ми, удоволствия и хубави гледки, радост. Твоите асоциации могат да бъдат корено различни – просто напиши каквото ти идва от вътре.

НАПИШИ КОНКРЕТНО КАКВО ЗА ТЕБ ОЗНАЧАВА ВСЯКА ДУМА

Например, свободата за мен означава, че аз мога да работя, мога и да не работя. Аз определям своя график, нямам шефове и нямам работно време. Красота – да имам красиви дрехи, да ходя по красиви улици и да гледам красотата по света. И по същия начин в детайли описваш всяко нещо, което си написал за асоциация с пари.

ПОМИСЛИ ДАЛИ СИ ДАВАШ ТЕЗИ НЕЩА В КОНКРЕТИКА.

Например, позволявам ли си да имам свободно време и да избирам кога да работя? И проверявам точка по точка. Ако не – напиши какви нови действия ще направиш.

ДА ПРЕБОРИШ СТРАХОВЕТЕ СИ И ДА ГИ ЗАМЕНИШ С НОВИТЕ СИ УБЕЖДЕНИЯ.

Повечето хора стигат до тази точка, спират и казват: Това е невъзможно! Ако имам тези неща – ще имам и пари. Точно така. Прави сте. В момента, в който започнете да живеете и да правите нещата от втора точка, парите ще започнат да идват в живота ви.

Една моята клиентка искаше да има повече свободно време, но според нея това беше невъзможно. Тя работеше по 8-10 часа всеки ден и няма как да промени графика си. Тогава и предложих да каже на шефа си, че ще работи два часа по-малко, но ще успява със същата работа.

Тя написа новото си убеждение: аз работя по 6 часа на ден и шефа ми е много доволен. След 30 дни тя говори с него и той се съгласи. След успеха си – да работи по-малко и да взема същите пари, тя реши да намери още по-хубава работа и да напусне фирмата, където отдавна нямаше развитие. Намери си нова работа, за 3 часа, с двойно по-голяма заплата!

Така, че в тази точка – напиши всички страхове и съпротиви, които имаш.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар