Соня Колтуклиева размаза Томислав Дончев: Той отдавна драпа да стане премиер!(Виж още)

Соня Колтуклиева размаза Томислав Дончев: Той отдавна драпа да стане премиер!(Виж още)
Гласувайте за статията

Соня Колтуклиева ядно захапа Томислав Дончев и неговите хора!

Журналистката Соня Колтуклиева разпали мрежата. И то след скандала със Светлана Дончева, която спря морковите и даде тоягата на циганите. Но на мушката не попадна съпругата на Томислав Дончев, а лично той, вицепремиера.

Соня Колтуклиева с остър коментар към Томислав Дончев

Който, по думите й бил „стар тарикат”, който драпа да седне на стола на Бойко Борисов. Ето какво написа по въпроса в профила си Соня Колтуклиева, а поста й веднага събра доста поддръжници:

„Вицепремиерът Томислав Дончев – онзи, съпругът на Светлана Дончева, дето ще вади тоягата срещу ромите, е стар тарикат. Той отдавна си мечтае да замени Бойко Борисов като премиер. Защото си мисли, че ще бъде подкрепен от десните партии и ще се яви като един голям демократ в Брюксел.

Бившият габровски кмет силно се надяваше Бойко Борисов да се кандидатира за президент и той да му вземе мястото. Даже си създаде свой екип, да не кажа – свой административен октопод.

Основна фигура в него е Деница Сачева. Същата тази пиарка, която се кандидатира за депутатка от партията на Иван Костов, беше имиджмейкърка на Прошко Прошков като кандидат-кмет на София срещу Йорданка Фандъкова.

После се залепи за “Десните” – плюеше по Бойко Борисов и ГЕРБ със същия патос, с който Антон Тодоров наричаше Борисов-Цветанов-Плевнелиев “шайка”.

Деница Сачева смени две министерства като заместник-министър, стана съветник в МС на служебния министър на здравеопазването Илко Семерджиев, с когото се държат като любовници от десетилетия.

Оставката на министъра на труда Петков е безпрецедентна – 3 седмици преди края на европредседателството. Бързат, бързат Томислав Дончев и Деница Сачева. Защо ли?! Сигурно има някакви пари за дЕлкане. Тя е по тази част – по усвояването на бюджетни европейски средства.

Деница Сачева си помечта още в кабинета “Борисов 2” да стане министър на труда и социалната политика. Очевидно, големият й приятел Томислав Дончев й разчиства пътя сега“, написа в мрежата журналистката.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар