Не е за вярване: Радина Думанян от „Откраднат живот” разби с невероятни умения!

Не е за вярване: Радина Думанян от „Откраднат живот” разби с невероятни умения!
3 (60%) 1 vote

Радина Думанян показа невероятни умения!

Радина Думанян от „Откраднат живот” шашна с любимото си хоби. Красавицата, позната от хитовата поредица като д-р Биляна Захариева показа, че умее да върти и тяло на пилон.

Радина Думанян умее да върти тяло на пилон

Актрисата определено обича предизвикателствата. Славата й расте лавинообразно в сериала след образа на анестезиоложката, дъщеря на доц. Захариев. Тя има връзка първо с д-р Калин Генадиев, после с д-р Александър Василев.

С последният се женят и имат син, като преди това заминават да работят във Великобритания. Потресени от семейните каламбури и тайни, които ги смразяват.

Но не само киното и театъра се оказват страстта на родената в Пловдив актриса. В нейна фикс идея се превръщат танците на пилон, а с днешна дата тя може да засрами и професионалистките.

По трудният спорт я запалила колежката й Яна Маринова. Тя я видяла как вие снага във филма „Живи легенди” и веднага луднала по този спорт. Признава, че сега всяка свободна минута се вихри на пилона.

„Този спорт е страшно труден, но развива много мускулатурата. Тя става функционална, а и имам проблеми с кръста и гърба и това много ми помага, защото укрепва гръбнака.

Отстрани изглежда много лесно, защото е красиво, но коства много синини, изкълчвания и всякакви други допълнителни притурки, каквито човек може да си представи, свързани със спорта“,споделя екранната д-р Захариева.

На този етап Радина Думанян не мисли за семейство и деца. Не отхвърля идеята в един по-късен етап да стане майка и съпруга.

Сега обаче мечтае да посети различни, екзотични дестинации, които да не са непременно туристически обекти. Другата й цел е кариерата, като иска да изиграе повече запомнящи се роли.

От участието си в „Откраднат живот” актрисата е много доволна. Там, на снимачната площадка, се запознала с много нови и талантливи актьори, които се превърнали за нея в едно голямо семейство.

Всички зрители се питат обаче дали актрисата ще се завърне в шестия сезон на „Откраднат живот”.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар