Георги Христов обра овациите: Певецът направи нещо велико!

Георги Христов обра овациите: Певецът направи нещо велико!
Гласувайте за статията

Георги Христов показа, че няма цена!

Естрадната легенда Георги Христов предизвика възхищение у почитателите си и не само тях. Певецът доказа, че не се продава при никакви обстоятелства.

Георги Христов

Георги Христов не се продаде

Жоро отказал 100 бона от „ВИП Брадър“. Нико Тупарев се опитал да го убеди да се включи в най-гледаното риалити предаване, но изпълнителят на „Още“ му заявил, че той няма цена, пише в. „България днес“.

„За никакви пари няма да се излагам! Аз не се продавам. Тази евтина слава за пари може да съсипе не само репутацията ти, но и да накара теб самия да се мразиш, като видиш колко жалък те представят. Не искам да изпадам в подобна ситуация.“ – категоричен е Георги Христов.

Все пак продуцентът не се е отказал да вкара естрадната легенда в Къщата. Очаква се през цялото лято да го ухажва по всякакъв начин.

Георги Христов е втората голяма звезда, която отказва на „ВИП Брадър“ през тази година. Васил Найденов също отхвърли предложението на Тупарев, а то дори беше на още по-висока стойност.

Има слухове обаче, че Жоро просто бил обиден от ниската оферта за шоуто. 100 бона му се сторили нищожно малко, при положение че дует „Ритон“ лапна двойно повече преди 3 години.

По всяка вероятност и тази година най-големите звезди на България ще отсъстват от Къщата. Пак ще трябва да се задоволим с личности като шеф Петров и подобни.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Георги Христов обра овациите: Певецът направи нещо велико!”

  1. Пепа Илиева

    юни 15. 2018

    Че какво му беше на шеф Петров?!

Добавете коментар