Сотир – мъж под чехъл! Лора Крумова го върти на малкия си пръст

Сотир – мъж под чехъл! Лора Крумова го върти на малкия си пръст
Гласувайте за статията

Лора Крумова командва в своето семейство!

Журналистката Лора Крумова държи изкъсо мъжа си Сотир. Тя е големият шеф в дома им и това става ясно от факта, че взима всички по-важни решения във връзката им.

Лора Крумова

Лора Крумова е превърнала Сотир в мъж под чехъл

Най-голямото доказателство е, че именно тв водещата е решила как ще се казват децата им. Сега очаква момиченце, което ще бъде кръстено на баба й Цанка.

Лора загуби баба си в началото на годината и все още го изживява. Двете бяха много близки, тъй като това е жената, която я е гледала като малка.

И докато тук Сотир няма право да се противи, защото става въпрос за сантиментално решение с името, то преди няколко години можеше да е друго. Тогава той пак нямаше думата и първото им дете бе кръстено Явор, което пак е било по настояване на Лора.

Приближени до двойката разкриват, че Сотир дори не се усещал, че го командват. Той бил толкова заслепен от любов, че оставял жена си на воля да решава всичко.

Лора Крумова по принцип била доста властна и обсебваща, но се опитвала да не го показва. Тя искала винаги да става на нейното, но без да личи, че е така.

След няколко месеца двамата ще се сдобият с втори наследник. Журналистката вече излезе в отпуск по майчинство и се подготвя за голямото събитие.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар