Честито! Деси Банова и Росен Плевнелиев вдигнаха елегантна сватба

Честито! Деси Банова и Росен Плевнелиев вдигнаха елегантна сватба
Гласувайте за статията

Деси Банова и Росен Плевнелиев вече са официално семейство!

Сватбата на Деси Банова и Росен Плевнелиев вече е факт. В днешния ден двамата си казаха „да“ пред тесен семеен кръг и най-близките си приятели, съобщава Nova.bg.

Деси Банова и Росен Плевнелиев

Снимка: Nova.bg

Тържеството е било семпло, но много елегантно. Голямото събитие се е провело в чужбина, за да избяга двойката от медийния интерес у нас.

Бившата синоптичка се омъжи за своя любим бременна. Тя чака дете от него, което ще се появи през есента.

Това е трети брак на Росен Плевнелиев. Той има от Юлиана три деца, едно от които почина, а преди това е бил женен за Вероника.

Въпреки че има дъщеричка от предната си връзка, която беше с Ивайло Граховски, Деси Банова се омъжи за първи път. Именно да бъде булка беше голямата й мечта и тя най-после се осъществи.

Едва преди година започна романсът между Росен и Десислава, а вече са женени. През септември те за първи път оповестиха, че са двойка.

Блондинката кара сравнително лека бременност. Все пак обаче тя се пази добре и именно затова не е близнала алкохол в сватбения си ден.

Има вероятност двамата да се устроят в чужбина, но все още е рано да се говори за такова нещо. Честито за сватбата им от Kliuki.bg!

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар