Богомил Грозев се отдаде на разврат край морето

Богомил Грозев се отдаде на разврат край морето
Гласувайте за статията

Богомил Грозев продължава да се радва на любовта си с Мария Такова!

Новинарят Богомил Грозев се разведе само преди година и половина, а вече мисли за нова сватба. Той се сгоди за богаташката Мария, която го заведе на море, пише в. „Уикенд“.

Богомил Грозев и Мария Такова

Богомил Грозев е на седмото небе с Мария Такова

Двамата са посетили за 3-4 дни Лозенец, където са се насладили на любовта си. Там са разпуснали по най-добрия начин, като очевидци твърдят, че са се скъсали от сексуални наслади.

Журналистът и половинката му били отседнали в 5-звездния комплекс на Брендо „Оазис“. Там Мария има голям апартамент и именно затова се счита, че тя го е завела на море, а не той нея.

Богомил Грозев има дете от дъщерята на известния актьор Антон Радичев. Той се разведе с нея, но се оказа, че й е изневерявал с Мария Такова още по време на брака им.

Преди няколко месеца новинарят разкри официално, че има връзка с богатата чаровница. Тя е малко по-възрастна от него, има син на цели 18 г., но очевидно това не вълнува особено лицето на Нова телевизия.

Богомил Грозев се води за един от най-желаните мъже в медията. Колежките му постоянно му се натискали, тъй като е с поддържано във фитнеса тяло. Затова той има слава на женкар, но към момента е лудо влюбен само в една жена.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар