Бомба: Виктория Петрова сияе до нов мъж! (виж кой я чака всяка вечер пред телевизията)

0

Виктория Петрова е отново влюбена и щастлива!

Водещата на новините по Би Ти Ви Виктория Петрова се раздели с министъра на спорта Красен Кралев преди месеци. Крахът на връзката им я вкара в черна дупка месеци наред като колегите й бяха забравили красивата й усмивка.

Виктория Петрова
Водещата Виктория Петрова сияе до нов и успешен мъж

Ето, че от няколко седмици насам обаче, Виктория Петрова е отново на крилете на щастието. И това се дължи на нова любов. Непознат за медиите мъж всяка вечер чака новинарката пред сградата на телевизията, за да я откара у дома.

Колежките на Вики не спират да шушукат и да се питат кой ли е мистериозният красавец. Защото да – освен, че изглежда млад и доста заможен, господинът е и с прекрасна визия. Нещо, което не можехме да кажем за Кралев.

„Не знаем с какво се занимава човекът, но определено е бизнесмен и то успешен. Колата му, скъпите му костюми и визията като цяло издават, че не е случаен тип. А Виктория явно е доста хлътнала, защото след работа бърза да отиде до огледалото и да се разкраси, преди да се види с него“, разказват източници от кухнята на медията.

Приятелите на водещата се надяват, че този път тя е улучила мъжа за себе си, с когото може да си направи дете. Знаем, че Виктория Петрова е на 40 години вече, но така и не е успяла да стане майка. При все, че отдавна го желае повече от горещо.

Ако новият й мъж е ерген, както изглежда, като нищо двамата ще стигнат до сватба, а оттам и до потомство. А и раздялата й с Красен Кралев беше именно поради причината, че той не искаше да има дете от Петрова.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.