Кичка Бодурова бясна: Отказвам се да бъда почетен гражданин на Бургас!

Кичка Бодурова бясна: Отказвам се да бъда почетен гражданин на Бургас!
Гласувайте за статията

Кичка Бодурова скочи възмутена в социалната мрежа!

Кичка Бодурова отново взриви мрежата, този път с официалния си отказ да продължи да бъде почетен гражданин на Бургас. Певицата категорично се отрече от тази титла и обясни подробно мотивите си за това.

Кичка Бодурова

Кичка Бодурова отказа да бъде почетен гражданин на Бургас

„Омръзна ми журналистите да ме питат защо толкова години не съм поканена да журирам на фестивала в Бургас и морето. И тази година песента, която исках да представя на фестивала не бе одобрена, както и по-предишната. Ще има там и рецитал с песни на Тончо Русев.

Той, Великия, ме покани да участвам в неговия юбилеен концерт и присъстваше на всички мои концерти в НДК. Но сега не съм поканена. Приемам всичко това като лично отношение към мен, което се допуска от организаторите на фестивала.

И реших , че не заслужавам титлата “почетен гражданин на Бургас”, пък и не ми е нужна след като съм игнорирана години от този единствен форум на песента. За мен, за разлика от други, които са в журита този фестивал Не Е най- върховната точка в кариерата ми.

Затова официално се отказвам от званието “почетен гражданин на град Бургас”, което най- високо съм ценяла, над всичко. На мен ми стига любовта на хората за 40 г. и това, че съм донесла на България награди от 5 международни фестивала.

Тези, които не ме приемат и уважават никога няма да наранят любовта ми към моя роден град и България! И все пак ме боли, много ме боли… защото става дума за Бургас!“, изригна Кичка Бодурова в профила си в мрежата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар