Решиха се: Мария Игнатова и Рачков правят ин витро! (още подробности)

Решиха се: Мария Игнатова и Рачков правят ин витро! (още подробности)
Гласувайте за статията

Мария Игнатова и Димитър Рачков ще се подложат на процедура по изкуствено осеменяване!

Случи се най-накрая. След повече от девет години заедно, Мария Игнатова и Димитър Рачков прекараха месеци наред разделени. Но ето, че се събраха отново едва преди няколко седмици и вече мислят за… бебе.

Мария Игнатова

Мария Игнатова се реши да роди бебе на Рачков, дори и да е чрез ин витро

Да, най-после водещата на „Господари на ефира“ склонила да роди дете на комика, а преди дни беше засечена в клиника на гинекологичен преглед. Оказа се, че Игнатова иска да проучи много обстойно и внимателно въпроса за извършването на ин витро процедури.

Припомняме, че след тежкото раждане на сина си Виктор от Петко Димитров, Мария беше на косъм от смъртта. Ужасът, който е преживяла седмици след раждането, я накарал да се закълне, че повече не иска и да чуе за дете.

Рискът да изгуби любовта на живота си в лицето на Димитър Рачков обаче, я накарали да размисли. И двамата съвсем сериозно започнали стъпките по осъществуване на ин витро процедурата.

„Митко се събра с Мария точно заради това. Не, че е болен на тема дете, той също вече си има син. Но просто през тези години връзката му с Мария изглеждаше някак несериозна, непълноценна. Липсваше им общото дете, за да могат да бъдат истинско семейство. Това беше и условието на Митко към Мария – да си направят свое чедо“, коментират близки до двамата източници.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар