Момичета изригнаха срещу Цвети Стоянова: Зарибявала ги с менте пластични операции! (още подробности)

Момичета изригнаха срещу Цвети Стоянова: Зарибявала ги с менте пластични операции! (още подробности)
Гласувайте за статията

Цвети Стоянова си навлече гнева на млади момичета в мрежата!

Златното ни момиче Цвети Стоянова беше всеобща любимка преди време. За разлика от днес обаче, когато си навлече доста гневни коментари и обвинения в социалната мрежа.

Цвети Стоянова

Момичета скочиха срещу Цвети Стоянова в мрежата

Причината е в това, че гимнастичката лудна по пластичните интервенции и скъпи методи за разкрасяване, които редовно рекламира в профила си. Тя буквално се е превърнала в рекламно лице на клиника за пластични операции, която щедро хвали.

Само че ако към нея въпросните са се отнесли добре и сигурно са й бутнали няколко бонуса и безплатни процедури, то на „обикновените хорица“ взимат повече от скъпо.

Цвети Стоянова съветвала млади момичета от профила си да си направят поне изследване за състоянието на кожата си. И им препоръчвала уж обикновени дерматологични тестове, чиято цена започва от 50 лева на тестче – сиреч на посещение при лекаря.

„Преди 3 месеца отидох на тестове за тип кожа, взеха ми три проби по 30 лева всяка с обещанието, че ще имам резултати до две седмици. До момента – нищо. Само дето си дадох парите и повярвах, че съм направила добра инвестиция“, оплаква се една от потърпевшите пред вестник „Таблоид“.

Младата дама твърди, че няма да остави нещата така и ще се обърне и към съда ако е необходимо. Тя разказва, че на няколко пъти е ходила дори на крака във въпросната клиника, но оттам постоянно се измъквали с нелепи оправдания.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар