Ти да видиш: Виктор Николаев призна защо отказва брак на жена си цели три пъти! (още подробности)

Ти да видиш: Виктор Николаев призна защо отказва брак на жена си цели три пъти! (още подробности)
Гласувайте за статията

Виктор Николаев отказва брак на Людмила Железова цели три пъти!

Ако беше някоя друга жена, досега да е посочила вратата на Виктор Николаев. Не и половинката му Людмила Железова обаче. Която продължава да го обича повече от всичко, въпреки че водещият цели три пъти отказва да се ожени за нея.

Виктор Николаев

Водещият Виктор Николаев призна защо е отказвал три пъти брак на половинката си

Това призна самият новинар наскоро като побърза да уточни, че именно Людмила е любовта на живота му и с нея се чувства щастлив и завършен.

„Извадих огромен късмет с нея и няма да се уморя да й го повтарям. Тя знае колко я ценя, макар все още да нямаме подпис в гражданското. Връзката ни е толкова хубава, че чак ме е страх да не я урочасаме с тези подробности“, признава мотивите за решението си Виктор Николаев.

Оказва се, че първото предложение за брак идва от Железова още, когато разбира, че е бременна с дъщеря им Дара. Тогава двамата се събират да живеят заедно, а тя му предлага да се венчаят и да създадат истинско семейство.

Виктор обаче отказва с извинението, че ще мислят за сватба след раждането. Първо било по-важно бебето да се роди живо и здраво, а и Людмила да прекара една лека и спокойна бременност.

После, няколко години по-късно, журналистката отново повдига темата пред мъжа си, но той отсича: „Дара е нашата халка. Нямаме нужда от друга“. И смята, че с това темата се е изчерпала.

Навръх Коледа миналата година обаче, Людмила прави и трети опит, с който също удря на камък. Тогава отговорът на Виктор е, че отказва за трети път, за да може той да я изненада с предложение, когато най-малко го очаква.

Явно двамата наистина се обичат много, а Виктор Николаев е луд по Людмила, въпреки че тя е с цели 10 години по-възрастна от него. А това вече е нещо много повече от което и да било подписване в гражданското.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар