Лили Иванова призна защо няма ученици! (Ето кои за нея са „профаните”)

Лили Иванова призна защо няма ученици! (Ето кои за нея са „профаните”)
Гласувайте за статията

Лили Иванова категорично отказва да се занимава с бездарници!

Естрадната легенда Лили Иванова не познава нотите. Примата на родната естрада призна защо не е имала ученици в дългата си кариера. Мнозина от нейните колежки са поемали по-малък или по-голям брой ученици, на които са показвали невероятния свят на музиката.

Лили Иванова

Лили Иванова не иска да преподава

Е, капризната естрадна кралица не искала да се занимава с бездарници и профани. Ето заради какво не желаела да преподава:

„Кой ще дойде на моите лекции?! Никой! Не мога да се занимавам с това. Аз мисля, че каквото и да направя, няма да има кой знае какъв успех, защото може би няма да имам и една ученичка. Никой няма да дойде в този клас, няма и да ме слушат.

Те обичат да ги хвалят, да им обещават бляскаво бъдеще. Аз не! Сега всички искат за 24 часа да станат звезди. Те идват със самочувствието, че са велики. А всъщност не са! Не мога да се занимавам с бездарници!“, отсича Лили Иванова категорично.

Лили Иванова е безкомпромисна към тези млади даровити наши млади певци, чието око все гледа на Запад. Ето как ги „нахрани” голямата изпълнителка:

„Досега никой от младите певци не се е интересувал от моята музика, от моето пеене. В тези музикални формати, които се появиха напоследък, тези певци биха могли да извадят от старите ми песни една песен и да я модернизират.

Имат тези качества и могат да я направят хит, но те не го правят. Песните не са лоши, но те не стават за състезание. Аз имам песни, които са „семки и бонбонки”, аз така ги наричам. Те са хитове, като „Детелини” и „Панаири”, например.

Това са леки песни, с които певецът не може да покаже никакви качества. За мен е пагубно една певица първо да изпее „Детелини”. Това е песен, която можеш да си позволиш да направиш едва, когато си доказал какво можеш“, казва великата певица Лили Иванова.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар