Слави Трифонов получи сумата от Джуди Халдважиян, когото осъди!Шоуменът Слави Трифонов

успя да осъди продуцента на "Господари на ефира" Джуди Халваджиян. След повече от 10-годишна съдебна битка Дългия най-сетне спечели делото на последна инстанция. А арменецът се принуди да "клекне" и да признае поражението си. [caption id="attachment_408528" align="alignright" width="300"]Слави Трифонов Слави Трифонов дари парите от Джуди Халваджиян, но още си мълчат за концерта[/caption] Сумата, която Халваджиян изплати на Трифонов, е повече от символична за бизнесмени от тяхната величина. В случая тук не става дума за пари, а по-скоро за его и кой на кого ще натрие носа, както се надцакват от години. С парите от спечеленото дело обаче, Слави Трифонов поне направи нещо добро. Те вече са преведени в сметката на организацията на родителите на деца с увреждания, както съобщи самият шоумен. Ето какво точно обяви Слави:

"Господари на ефира" ми преведоха сумата от 13 038, 25 лв., която Върховният касационен съд ги задължи да платят по спечеленото от мен дело за нарушаване на авторското право.

И както обещах - след като получих парите, веднага ги преведох на организацията на майките, грижещи се за децата с увреждания", това написа Дългия в страницата си в социалната мрежа.

По-любопитното обаче е кога Слави ще дари основната сума за болните деца. А именно тази от печалбата на концерта му в Лондон. Припомняме, че в медиите се говореше за приход от цели 3 милиона лева от концерта, които Трифонов се зарече да дари до стотинка. До днес обаче не е обявено нищо. Нито в какъв размер е точната печалба от грандиозното събитие, което събра около 20 000 души, нито колко пари ще бъдат дарени на родителите, нито кога ще стане това. Защото 13 000 лева са си 13 000 лева, но не и милион. Камо ли 3 милиона... Мълчанието от страна на Слави Трифонов и екипа му започна да озадачава мнозина, още повече, че концертът се състоя преди 10 дни. Напълно достатъчни, за да се направят всички необходими сметки, изчисления и прочие...