Симона Загорова смайва със свръх амбиция: Задмина и самата Глория! (още подробности)

Симона Загорова смайва със свръх амбиция: Задмина и самата Глория! (още подробности)
4 (80%) 1 vote

Симона Загорова ще се окаже по-амбициозна и от родителката си Глория!

Младата Симона Загорова шашна със свръх амбиция. Близки до нея източници заявиха, че щерката на Глория съвсем е изгубила представа за реалността и е станала болна за слава и успехи. Което само по себе си може да й донесе повече ядове, отколкото късмет.

Симона Загорова

Младата Симона Загорова е започнала да страда от свръх амбиции, заради тях паряса и гаджето си Симеон Данев

Оказва се, че Симона Загорова затова е зарязала и голямата си любов в лицето на Симеон Данев. Който няколко години беше плътно до нея като ученичка и я подкрепяше във всичко.

Щерката на Глория обаче си наумила, че връзката им ще попречи на „звездната й кариера“, заради което го разкарала. Симеон Данев дълго време не можеше да се опомни и страдаше много по Мони, както я нарича още.

„В момента не съм щастлива заради някаква любов с някой, а съм щастлива заради други работи. Така че не искам конкретно да казвам има ли, няма ли… Но не е това моето щастие в момента. Щастието е музиката и имам чувството, че винаги ще бъде най-голямото ми щастие“, заяви наскоро Загорова.

Тя толкова си е повярвала, че дори Глория пред нея изглежда като скромно и срамежливо девойче. Симона имала амбициите да покорява световната сцена, да пее на Евровизия и още ред грандиозни планове. Които тепърва ще видим дали ще се осъществят.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар