Саня Борисова хвана чашката: Не излиза от клубовете и дави мъката си по Ники Илиев в алкохол! (виж тук)

Саня Борисова хвана чашката: Не излиза от клубовете и дави мъката си по Ники Илиев в алкохол! (виж тук)
Гласувайте за статията

Саня Борисова явно не може да понесе сама болката от развода си!

Ники Илиев и Саня Борисова се развеждат след толкова години брачен живот и любов, която беше пример за мнозина. Припомняме, че когато навремето двамата се събраха, всички бяха готови да се закълнат, че са родени един за друг.

Ники Илиев

Саня Борисова опитва да се утеши с чашката и да забрави Ники Илиев

Режисьорът и актрисата прекарваха заедно по 24 часа на ден, защото не само съвместното им съжителство, но и работата ги събираха. Саня Борисова беше главна героиня във всички филми на мъжа си, което й даде и път към славата.

Е да, но ето, че времето минава и всичко се променя. От месеци насам Ники Илиев и Саня Борисова са разделени, а причината не е трети човек. Въпреки връзката на Илиев с младата и красива актриса Даяна Ханджиева.

Основното, което раздели Саня и Ники, е нейното отлагане на децата в брака им, както и безпочвената й и болезнена ревност. След като на младини била гадже на Деян Донков, който й слагал рога на поразия, Саня станала страшна параноичка.

Тя не спирала да следи и дебне Ники Илиев и му правила скандали дори за пет минути закъснение. В крайна сметка красавецът не издържал и предишната му огромна любов към Саня се изпарила яко дим.

Днес той е убеден, че връщане назад няма, а Борисова смая всички като се хвана за чашката. Явно болката й по Ники и брака им е толкова голяма, че напоследък тя не излизала от нощните клубове. Преди дни е била засечена в пиано бар с приятели, като опитвала да се весели. Но изглеждала страшно мрачна и навъсена.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар