Бомба: Джулиана Гани се реши, става майка! (виж къде правят бебето с мъжа й)

Бомба: Джулиана Гани се реши, става майка! (виж къде правят бебето с мъжа й)
3 (60%) 1 vote

Джулиана Гани явно е готова да се откаже от светския живот за известно време!

Малката Джулка, както наричат Джулиана Гани от Вип Брадър, разтърси с поредната новина. Признаваме си, че не го очаквахме от нея. Поне не в близко бъдеще. А именно – силиконката иска да става майка и вече прави опити за зачеване.

Джулиана Гани

Джулиана Гани иска да роди преди 30, за да не надебелее много после

Да, това призна самата Джулиана Гани, която след „Черешката на тортата“ отново се отдаде на пътешествия по света заедно с любимия си съпруг. Станимир Ташев от Пазарджик е този, който успя да спечели сърцето, ръката и… силикона й. А скоро се очаква и да се превърне в баща на бебето на Гани.

Двамата заминаха за Малта, а после отскочиха до Сицилия, където нон-стоп се пекат на плажа и не само. Явно Гани копнее да зачене бебето си до вълните, пред които постоянно позира и поства горещи стимки със Станимир.

„Джулката си е наумила, че като мине 30-така ще й е по-трудно да възстанови фигурата си след раждането. А знаем колко държи на визията във всичко, особено в самата себе си. Страх я е от бременността и най-вече от момента, в който ще трябва да роди, но го е приела за неизбежно и иска да стане по-скоро“, разкриха хора от близкото й обкръжение.

А и настоящият период определено е добър за подобни планове на младото семейство. Джулиана Гани получи добър хонорар от участието си във Вип Брадър, както и от различните реклами и събития, на които я канят.

Кой знае, може пък след година-две вече да не е така и други да я изместят, затова и искала да избърза с важните решения в живота си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар