Емил Кошлуков се закани: Тая ако я видя някъде, ще я оскубя! (виж кого има предвид)

Емил Кошлуков се закани: Тая ако я видя някъде, ще я оскубя! (виж кого има предвид)
Гласувайте за статията

Емил Кошлуков люто се закани да „оскубе“ дама, не му отива някак си!

Програмният директор на БНТ Емил Кошлуков сащиса потребителите в мрежата с лютата си закана да „оскубе“… жена. Да, осъзнаваме, че подобно изказване хич, ама хич не му отива на възпитанието, образованието и социалния статус като цяло.

Емил Кошлуков

Зевзекът Емил Кошлуков се закани да оскубе мацката от рекламата на сайта Триваго

Преди да се шокирате и възмутите обаче ще уточним, че думите на Кошлуков са извадени от контекста. На страхотния саркастичен разбор, който той направи на рекламите, облъчващи ни 24/7 по телевизията. Ето как разсмя стотици:

„Някакъв двуметров мъжага в спортен екип, здрав като скала, устремен и мрачен върви явно да излиза на терена, а глас зад кадър казва: „Не позволявай да се провалиш в решителния момент! Вземи най-добрия шампоан за пърхот!“

Ако тоя ще го спре пърхот, аз не знам просто, трябва да се гръмна още сега. Или онзи, дето вдигнал филийка с пастет нагоре и я гледа, все едно диамант проверява. Т’ва е пастет бе, плюс това е намазан отгоре, тоя к’во ще види отдолу?

За ония двете, дето гледат в кенефа как се разтваряло рулото от тоалетната хартия не ща и да говоря, освен това каква е тая тоалетна чиния, дето се събират две глави и остава по 30 санта отстрани, какъв е тоя дирник за такава яма, бе? Обаче най ме дразни тривагото, тая ако я мерна някъде, ще я оскубя!“, разсмя приятелите си в мрежата Емил Кошлуков.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар