Рапърът Кристо запали мрежата: Ляга си с момиче в 9-ти клас! (шокиращи подробности)

Рапърът Кристо запали мрежата: Ляга си с момиче в 9-ти клас! (шокиращи подробности)
Гласувайте за статията

Кристо си навлече много критики и дори обвинения в педофилия!

Рапърът Кристо, който години наред беше голямата любов на модела Кристин Илиева, шокира обществеността. А причината е, че не спира да се заглежда по малки момичета и все повече да сваля възрастовата граница на избраниците си.

Кристо

Рапърът Кристо беше обявен за педофил от потребители в мрежата

Припомняме, че когато Кристо ходеше с Кристин Илиева, тя беше още ученичка. Днес вече е на 21 години, докато новата изгора на 35-годишния рапър е в… 9-ти клас. Да, оказа се, че девойчето е на 15-16 годинки, но Кристо няма никакви проблеми да си ляга с нея.

Момичето се казва Кристина Георгиева и е нещо като адашка на Кристин. Не можем да отречем, че е доста хубавичка, въпреки че определено отстъпва по красота на пострадалата в катастрофата с Дивна моделка.

В мрежата се появиха множество гневни коментари и дори обвинения в педофилия към рапъра, който е с има-няма цели 20 лета по-възрастен от любимата си. Как приемат връзката им нейните родители, не е ясно. Но е факт, че рапърът върши не особено законни неща.

„Да, разлика от 20 години е голяма, но има значение на колко е жената. Ако тя е на 30, а мъжът на 50, тяхна си работа – и двамата са пълнолетни. Но да зарибяваш едно дете и да го вкараш в кревата си, това вече си е за затвор направо“, гневят се потребители в мрежата.

Очевидно е, че Кристо пет пари не дава за общественото мнение и смята, че не дължи обяснения никому. Той и Кристина Георгиева с гордост постват снимки заедно и очевидно не се страхуват от последствия.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Рапърът Кристо запали мрежата: Ляга си с момиче в 9-ти клас! (шокиращи подробности)”

  1. Алекс

    юни 21. 2018

    Те последствията ще са за нея, ама тя още не знае и е много важна. Куини Алис Благо я направи за резил пред цяла България ,колко сълзи изпроля за тоя боклук, а за други да не говорим. Защо родителите не си пазят децата, не знам. Да предпазиш детето си напоследък е станало лоша дума.

Добавете коментар