Честито: Преслава ражда син на Павел Лазаров! Ето защо майка й се моли за бебето (виж тук)

Честито: Преслава ражда син на Павел Лазаров! Ето защо майка й се моли за бебето (виж тук)
Гласувайте за статията

Преслава ще роди момченце, но още пазят в тайна името му от света!

Бременната Преслава ще роди до броени месеци, а бебето ще бъде момченце. Новината гръмна в медиите днес и беше потвърдена от близките на певицата. Името на детето обаче все още се пази в тайна от суеверие.

Преслава

Преслава и Павел Лазаров очакват момченце

Макар и с доста голям корем, Преслава не спира да се забавлява и да пътува с любимия си Павел Лазаров. Тя преустанови участията си в нощните заведения, но за сметка на това разпуска край морето и на балкана.

Докато влюбените бъдещи родители се чудят накъде да хванат, то майката на певицата не спирала да се моли за бебето. И то на пророчицата Ванга, на която вярвала много още от години.

Бъдещата баба Янка често ходела до храма на Ванга в Рупите, палела свещ и стояла дълго, молейки се за живота и здравето на дъщеря си и чаканото внуче. Янка била наясно, че щерка й има много фенове, но и хора, които не я обичат и й завиждат.

Затова и от сърце се молела злобата хорска да не стига до чедото й. Тя и бащата на Преслава – чичо Кольо се гордеели много с дъщеря си и не спирали да я хвалят пред познати и непознати.

„Ето – и във Вип Брадър влезе и показа, че е истинска и готина. Нито е алкохоличка, нито анорексичка, нито префърцунена кифла“, тупал се в гърдите Кольо.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар