Позор: Гаджето на Криско му слага рога с пилот! (хубавата Цвети се оказа палава – виж тук)

Позор: Гаджето на Криско му слага рога с пилот! (хубавата Цвети се оказа палава – виж тук)
5 (100%) 1 vote

Гаджето на Криско – Цвети Петрова се оказа скрита лимонка!

Скрита лимонка се оказа красивата Цветелина Петрова. Или просто Цвети, както е по-известна приятелката на Криско. Рапърът и тя са заедно вече повече от година, а хубавицата е жената, за която Кристиан Талев призна, че иска да се ожени.

Криско

Криско се оказа с огромни рога, подарени му от хубавата Цвети

Тая работа обаче май се очертава доста трудна, да не кажем невъзможна. Защото се оказа, че Цвети слага рога на Талев с пилот. Да, знаем, че Петрова се върна на работа като стюардеса, защото искаше сама да си изкарва парите.

Очевидно обаче и друго е изкарала… като една бурна авантюра с млад и привлекателен капитан. Това разказаха запознати с изневярата й, които тайничко се присмиват на надутото й гадже.

„Гаджето на Криско си приказваше с колеги в близост до гейтовете за излитащи. В един момент дойде капитанът и прегърна Цвети, а после двамата се отдалечиха. Видях как тайно се хващат за ръка. И от самолет си личеше, че има искри помежду им“, разкрива източник, очевидец на случката.

Отдавна се знае, че Криско има два огромни проблема. Първият е в безкрайното му его и жажда за слава. А вторият в типичната габровска стиснатост. Той бил циция, както преди с Ася Капчикова, така и сега с Цвети. А знаем, че никоя жена не обича подобно отношение от мъжа.

„Цвети не е меркантилна, но вече се чувства тъпо сама да си плаща кафето, докато гаджето й се хвали как е изкарал първия си милион с лютеница и гратис в рейса“, поднасят го зевзеци и напълно оправдават изнерявата на Цвети.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар