Синоптичката Гери Малкоданска плаче с глас: Питбул уби кученцето й! (виж какво написа в мрежата)

Синоптичката Гери Малкоданска плаче с глас: Питбул уби кученцето й! (виж какво написа в мрежата)
Гласувайте за статията

Гери Малкоданска въздух не може да си поеме от мъка!

Синоптичката на Нова телевизия Гери Малкоданска плаче с глас и не може да си поеме въздух от мъка. А причината е загубата на любимото й кученце. Което е било буквално разкъсано и убито на място от озверял „домашен“ питбул. Ето какво написа Гери в мрежата:

Гери Малкоданска

Озверял питбул уби кученцето на синоптичката Гери Малкоданска

„Сбогом, Оскарчето ми! Липсваш … безумно, ужасно, разкъсващо, раздиращо… Истината е, че изобщо не става по-леко с дните, само се правим на по-силни.

Истината е, че не си спомням някога да съм била по-щастлива, откакто ти беше част от семейството ни. Че си АНГЕЛ и носеше само усмивки. Дори не успя да направиш 3…, защото беше разкъсан от “домашен” питбул. Който щеше да разкъса и брат ми след това…

Моля ви, не си взимайте кучета, които не знаете как да гледате!!! А за нас остава болката. И надеждата, че най-доброто кученце сега е при най-добрия човек… Много ви обичам и двамата, макар и от далеч“, изля душата си Гергана Малкоданска.

Както знаем, брат й е лекар, който обаче не обича да се афишира и да се изявява в медиите. А колкото до „най-добрия“ човек, когото Гери Малкоданска споменава в поста си, това най-вероятно е баща й. Него тя изгубила като била още само на седем годинки.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар