Тамара Георгиева се оказа тясно свързана с депутат: Той ли уреди титлата й „Мис България“?

Тамара Георгиева се оказа тясно свързана с депутат: Той ли уреди титлата й „Мис България“?
Гласувайте за статията

Тамара Георгиева има сериозни връзки, но не е ясно дали се е възползвала от тях!

Скандалната миска Тамара Георгиева отново прикова вниманието. Тя се оказа с много дебели връзки, при това от роднински характер.

Тамара Георгиева и Делян Добрев

Помогна ли Делян Добрев на Тамара Георгиева за титлата й?

Неин роднина е депутатът Делян Добрев, който е братовчед на майка й. Това поражда сериозни въпросителни дали именно той не й е уредил титлата „Мис България“.

Бившият министър на енергетиката вече бе обвинен веднъж в подобно нещо. През миналата есен избухна скандалът „Кумгейт“, в който Добрев бе обвинен, че е назначил цялата си рода в общината на родния си Хасково.

Това поражда въпроса дали по принцип не ходатайства за роднините си. Ако е така, има огромна вероятност да се е намесил и в конкурса „Мис България 2017“.

Тамара Георгиева отдавна е обвинявана, че е с уредена титла. Има слухове, че майката на гаджето й е платила 20 бона за короната й.

Катя Роуз е въпросната майка, която скоро ще стана свекърва на Мис България. Двете са много близки и се очаква синът й да прекара живота си със софиянката.

Големият скандал около Тами произлезе най-вече заради носа й. Той бе определен от мнозина като нос на Баба Яга. Заради това върлува мнението, че Тамара не заслужава тази корона и дори е наричана с прякори като Мис Нос.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар