Затворникът Гринго с хитър план: Ето колко пачки ще прибере от сватбата си със Софка!

Затворникът Гринго с хитър план: Ето колко пачки ще прибере от сватбата си със Софка!
Гласувайте за статията

Софи Маринова и Гринго подготвят сватба

Софи Маринова не може да се нарадва на гаджето си. От миналата седмица Тодор Давидов-Гринго вече е свободен човек.

Гринго с хитър план за сватбата си

„Не мога да му се нарадвам. Държим се за ръце и се галим като млади гаджета. И на двамата ни е трудно да осъзнаем, че свободата му е реалност”, пърха от щастие певицата.

Миналата вечер в столична дискотека, където ромската перла имаше участие, гаджето й почерпи компанията, че вече е на свобода.

Той търка десет месеца затворническите нарове, защото бе обвинен в рекет на айтоски бизнесмен.

За никого не е тайна, че Софи Маринова и нейния любим здраво са закъсали за пари. Поп фолк дивата имала огромни кредити към банки и те я притискали заради необслужените й заеми. Дори апетитният й хонорар от участието й в шоуто за имитации „Като две капки вода” не успял да оправи положението.

Затова Гринго не само лежал зад решетките, но и измислил хитър план как да излезнат от финансовия батак с бъдещата си съпруга, пише „България днес“.

Затова любимият на поп фолк дивата поканил на щастливото събитие над триста човека, повечето мастити ромски босове. По стара циганска традиция гостите трябва да са щедри на сватба, а даровете да са в пари и злато.

Така стратегията на Гринго била да изкара от сватбата със Софи Маринова минимум половин милион. Освен това той измислил и хитър пан как да не се охарчи и с лев за сватбеното тържество. За целта решил да „продаде” сватбата на медиите. Изданието, което ще предложи най-тлъстата сума ще получи ексклузивни права при отразяване на събитието.

Преговорите започнали още докато Гринго бил в пандиза. А Софи Маринова била инструктирана да не пада под сто бона при сделката.

Поп фолк дивата се похвали, че вече е в трескава подготовка за детайлите на сватбата си. Тя вече си купила и роклята, а шафер ще е  сина й Лоренцо. Но двойката не издава кога е датата, уж заради суеверие.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар