Деян Донков нанесе страшен удар на Радина, актрисата е бясна!

Деян Донков нанесе страшен удар на Радина, актрисата е бясна!
Гласувайте за статията

Деян Донков накара Радина Кърджилова да ревнува до полуда!

Нов скандал избухна между Деян Донков и Радина Кърджилова. Те по традиция често се карат и спазват тази традиция с всичка сила.

Деян Донков и Радина Кърджилова

Деян Донков успя да вбеси Радина

Този път повод за скандала е станало едно телефонно обаждане на актьора до бившата му любов. Той се обадил на Кристина Милева да й честити 30-тия й рожден ден, но това не се понравило на съпругата му.

Щом узнала, Радина почервеняла от гняв, защото още преди това много ревнувала от манекенката. Когато започнала връзката си с Деян, той още не бил забравил напълно Кристина, а това насадило комплекс у звездата от „Стъклен дом“.

Всъщност всичките приятели на актрисата твърдят, че тя е много ревнива. Винаги е искала да бъде единствената в съзнанието на мъжа до нея и най-малкото нещо в друга насока я карало да се чувства несигурна.

Връзката между Деян и Радина винаги се е основавала на голяма страст, породена от множество скандали. Те често се карат, а след това правят секс за сдобряване, разкриват близките им.

Откакто са женени, и двамата малко са се кротнали, но очевидно още се ревнуват безумно. Все пак обаче да не забравяме, че Кристина Милева беше считана за любовта на живота на актьора и се очакваше именно за нея да се ожени за втори път.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар