Гери-Никол разкри големия си кошмар: Това, което преживях по време на „Х Фактор“, е ужасно!

Гери-Никол разкри големия си кошмар: Това, което преживях по време на „Х Фактор“, е ужасно!
Гласувайте за статията

Гери-Никол е била много зле емоционално по време на „Х Фактор“!

Изминаха 4 години откакто Гери-Никол Георгиева стана звезда чрез предването „Х Фактор“. Тя е един от най-успешните кадри на музикалното шоу, но не всичко е било цветя и рози.

Гери-Никол

Гери-Никол е платила солена цена за своя успех

Докато е участвала във формата, продуциран от Маги Халваджиян, все още 16-годишната певица е изпитала огромна горчивина. Един тон завист се излива върху нея, което води дори до смяна на училището.

Оказва се, че съучениците й и даже учителите й са злословили зад гърба й. Те са приказвали как някой е платил, за да стигне до големите концерти и как не заслужавала да е там.

„Пратиха ми клипчета как преподаватели говорят, че участието ми е уредено. Как мислите, че се почувствах?!“ – спомня си с болка и до днес Гери-Никол.

В резултат на всичко това тя взима решение да се премести в частна езикова гимназия. Там учениците са от доста по-заможни семейства, а учителите получават много по-високи заплати, което е предпоставка за това, че няма да има такава завист към нея.

Гери-Никол е имала същата участ като своята колежка Михаела Маринова. Мишето участва в същия сезон на „Х Фактор“ и неведнъж е споделяла, че е била жертва на завист и злоба. Вследствие на което дори не отиде на абитуриентския си бал.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар