Шок: Ето какво поискала Деси Банова преди сватбата? (Росен Плевнелиев не може да повярва)

Шок: Ето какво поискала Деси Банова преди сватбата? (Росен Плевнелиев не може да повярва)
Гласувайте за статията

Деси Банова вече е законна половинка на Росен Плевнелиев

Деси Банова сключи брак на тайна церемония в столицата. Сватбеното тържество бе в тесен семеен кръг. На церемонията присъствали синовете на президента от предишния ме брак, както и дъщерята на синоптичката от миналата й връзка.

Деси Банова

Деси Банова изненада росен Плевнелиев

Сред малцината гости били още тъщата на президента, кумовете на младото семейство и шепа приятели. Младоженците предпочетоха да сключат брак далеч от обективите и медиите.

Най-голямата изненада се оказала не сватбената церемония. А факта, че бракосъчетанието на най-богатия в историята ни президент и бившата синоптичка била предшествана от предбрачен договор.

И най-куриозното е, че документът не бил поискан от Росен Плевнелиев, а от съпругата му Деси Банова. Той бил изготвен месец преди бракосъчетанието, като в него фигурирали и най-малките подробности.

С този жест бременната в шестия месец синоптичка направо шашнала президента и всички злобари.

„Не ме интересуват парите ти. За да си спокоен, искам да сключим предбрачен договор“ – настоявала Деси Банова. Която вече прибавила към името си фамилията Плевнелиева с тиренце.

Бившият държавен глава останал изумен и все още не можел да повярва в стореното от прясната му съпруга. По нейно настояване предбрачният договор бил заверен при нотариус.

Той бил готов още на 16 май, като в него изрично е уточнено размера на обезщетението при развод при вина на всеки от съпрузите, пише в. „Уикенд”.

При раздяла в случай на вина от страна на президента Деси Банова получавала по 50 000 лева за всяка една година от брака им.

Ако за развода вина имала бившата синоптичка тя само прибирала солидна издръжка за бъдещия им син. А всичко, придобито по време на брака им съпрузите ще делят на две, ако се разведат.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Шок: Ето какво поискала Деси Банова преди сватбата? (Росен Плевнелиев не може да повярва)”

  1. haha

    юни 23. 2018

    не я интересували парите, ама предбрачния договор е в нейна полза.ебаси пачата:Д

Добавете коментар