Мария в ступор: Колега я оплю като за световно! (Виж тук)

Мария в ступор: Колега я оплю като за световно! (Виж тук)
Гласувайте за статията

Мария не очакваше това от колега!

Мария направи новата си песен и очакваше да се превърне в летен хит. Само че новото й парче не само че не събра овации, ами предизвика обратната реакция. Феновете също са недоволни от творението й.

Мария

Мария не може да повярва на това отношение

Също и колегите й, които работят в същия бранш, в който тя извива глас.”Най-напорист” в плюенето се оказа текстописецът Йордан Гергов. Той, който твори в същия бранш от години, така подреди Мария, че дълго време ще й държи влага:

Мария не е правила по-лоша песен отдавна… и едни субтитри няма да са ѝ в излишък. Компенсаторно за горките слушатели. Телезрителите не ги мисля, те не слушат по дефолт.

Да не говорим за бедния аранжимент и смесването и другите детайли… с извинение към колегите… но не може така… не правите песен за дебютантка от „СеВеКом“ (любимата ми телевизия, ха-ха)… както се казва… В това отношение Кости направи чудеса с Мария! Като звукоизвличане например.

А и за да си позволиш лукса да „кавърдисаш“ (любим глагол, ха-ха) на Таня Савич, трябва да пееш минимум по-добре от нея. Максимум – два пъти по-добре от нея. За да не остане вкус в устата, че си оставаш лошо копие.

Успешни кавъри на Таня на български са например „Утешителна награда“ на Галена (Poludela) и „Кръв ми капе от сърцето“ на Ивана (Zlatinik), написани от Мариета Ангелова и изпълнени с много чувство и можене. Мисля, че на първата аранжиментът е на Светослав Лобошки. Страхотни песни!!!

Разлики?… Вече веднъж развали световен хит на Северина. Вече веднъж удави гръцкия хит със Стан. Сега и ТОВА…
Старите сръбски кавъри на Мария от 2005-а бяха 20 класи над ТОВА.

Добре че е Глория, защото потъва „Титаник“, големият кораб… тъжно е да го гледаме отстрани, но спасителните лодки не стигат за всички…

Добре и че CECA обеща да не продава правата за „Трепни“ в следващите 10 години, иначе досега Мария да ѝ е видяла сметката. Честна пионерска.

Толкова много исках да се възмутя!… без да изсипя хейт. Това е моето мнение. Сигурно и Вашето. Ако имате смелост да си го признаете. Поне пред себе си.
Мисля да си слушам DARA. Страхотна песен! Световна музика.

И… гледайте Джина Стоева в „Черешката на тортата“. Минути за реклама“, яко „нагости“ Мара Отварачката Йордан Гергов.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар