Луиза Григорова: Много плаках, когато не станах жрица на любовта!

Луиза Григорова: Много плаках, когато не станах жрица на любовта!
Гласувайте за статията

Луиза Григорова разкри какво я е накарало да се чувства много зле, никога няма да го забрави!

Днес Луиза Григорова е известна актриса и жъне успех след успех. Почти няма режисьор, който да не я иска за продукцията си, но невинаги е било така.

Луиза Григорова

Луиза Григорова има една голяма болка в кариерата си

Най-големият удар за звездата е дошъл при кастинга за филма „Трейнспотинг“. Тогава е била на ръба да играе източноевропейска жрица на любовта.

В последния момент обаче ролята отива у Анжела Недялкова. Това съсипва Луиза Григорова и тя и до днес го определя като най-големия й провал в кариерата.

„Беше ми много гадно”, признава актрисата. „Имах очаквания, че ще получа ролята. Плаках много. Ролята, за която участвах на кастинга, я дадоха на друга българка – Анжела Недялкова.” – спомня си Луиза.

Това е най-голямото й разочарование в 10-годишната й кариера досега. Никога друг път не се е чувствала толкова зле и толкова недооценена.

„По принцип актьорите приемаме лошо отхвърлянето. Сякаш ни казват, че не ставаме за нищо, тежко е.“ – казва звездата от „Стъклен дом“.

Откакто се омъжи, за Григорова стана по-лесно да получава роли, защото съпругът й е режисьор. Това със сигурност й гарантира участие в неговите проекти, а и в други, защото Мартин Макариев е много уважавано име в гилдията.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар