Диляна Попова изгуби най-ценното си като жена

Диляна Попова изгуби най-ценното си като жена
5 (100%) 1 vote

Диляна Попова вече не може да се похвали с перфектно тяло!

Манекенката Диляна Попова, която се пробва и в киното по едно време, продължава да слабее. Тя е изгубила най-ценното в своята външност, а именно бюста си.

Диляна Попова

Диляна Попова остана без цици

Дидето вече била плоска като дъска, съобщава в. „Уикенд“. Тя станала толкова кльощава, че от циците й не останал и помен.

Това сериозно се отразявало и на кариерата й. За разлика от световните подиуми, у нас се котират по-добре манекенки с пищно деколте. Затова дизайнерите все повече избягвали услугите на Диляна Попова.

„Дрехите й са широки в областта на гръдната обиколка, което е проблем. Няма как да ушият дрехи по точно неин размер.“ – споделят запознати.

Така доходите на манекенката се оказват сериозно намалели. Тя не получава никакви роли и като актриса, а бутикът й все повече затъва.

Към момента Диляна живеела единствено с издръжката от Асен Блатечки, която той плаща за сина им Борил. Тя не е много, но пак е нещо, предвид тежката финансова ситуация, в която е изпаднала Попова.

На всичкото отгоре за нея вече изглежда доста по-трудно да си намери спътник в живота. Не стига, че годинките й все повече започват да личат, а и няма никакви цици, което е голям проблем за всеки мъж.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар