Шок: Павел и Венци Венц се гордеят с най-срамното нещо в живота си! (Вижте кое е то)

Шок: Павел и Венци Венц се гордеят с най-срамното нещо в живота си! (Вижте кое е то)
Гласувайте за статията

Павел и Венци Венц са горди и щастливи, че не са по-образовани, което може да шокира мнозина!

Когато човек няма висше образование, той обикновено се опитва да го скрие и дори се срамува от този факт. Не така стоят нещата с Павел и Венци Венц, които си останаха на ниво средно образование.

Павел и Венци Венц

Павел и Венци Венц не се срамуват, че не са висшисти

И двамата са щастливи и дори горди от факта, че не са се дипломирали с висше. Това за тях е щяло да бъде просто губене на време, защото от тийнейджъри са били наясно, че искат да работят като рапъри.

„Искам хората да бъдат такива, каквито искат да бъдат. Да не се страхуват да бъдат себе си, защото иначе ще бъдат една бледа версия на това, което биха могли някога да бъдат. Несбъднати мечти.” – казва Венцислав Чанов.

Той е следвал известно време „Графичен дизайн“, но е останал разочарован. По това време се занимавал с маркетинг и ученето с нищо не го обогатило.

„На половината на семестъра видях, че няма на какво ново да ме научат. Всичко това вече знаех, защото се занимавах с него.” – разкрива рапърът.

Колегата му Павел Николов пък е следвал за кратко във Военноморското във Варна. Той е израснал в Бургас и много обича морето, но не такъв живот си представял за себе си.

И двамата днес са радостни, че не са завършили висшето си образование. Те смятат, че такава диплома, която не им е присърце, с нищо не може да им помогне.

„Има и една вътрешна мотивация, която ако пуснеш, и заради мама и тате учиш някъде нещо, което не те кефи, много ясно, че никога няма да успееш да си добър в него. Аз не искам да ме лекува лекар, който мама и тате са го накарали да бъде лекар.” – казва още Венци Венц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар